За нас

Фирмата е създадена 1990 г. с 2 основни дейности: инструментална екипировка и производство на изделия от пластмаса. Още в самото начало голяма част от производството се заема от техническите изделия. Клиентите ни са предимно западни фирми. Предлагаме добри цени на инструменталната екипировка с гаранция един милион удара и още по-добри цени, когато ние произвеждаме пластмасовите изделия. За редовните клиенти поддръжката на инструментите е безплатна.

Броя на изделията, които произвеждаме е над 300. Те са предимно детайли за манометри, термометри, автомобилни филтри, филтри за вода, щуцери и гайки, дръжки от PVC, капачки за алкохол. Предлагаме и тампон печат на пластмасовите изделия. Материалите, с които работим са: PE-PP-PS-SAN-PMMA-ABS-PA- PAGF-PBT-PK-PVC. Изделията произвеждаме на шприцмашини от марка Енгел.

При металообработването цикъла също е затворен . Видовете машини, с които разполагаме са: струг, програмна фреза, координат, центрови и плосък шлайф, профилен шлайф, координат шлайф, обемна ерозия, нишкова ерозия. За контрол и сканиране разполагаме с нова 3D координатна машина на обемни повърхнини марка DEA с ход 700 мм. и CNC микроскоп TESA с висока точност.

Специалистите в инструменталното производство са с дългогодишен опит и с над десет годишен стаж във фирмата. ЕТ „ДИАНЖЕЛИ – АНГЕЛ АНГЕЛОВ“ извършва и ремонт на възли и машини.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 16949 за производство на пластмасови изделия за автомобилната промишленост.

Цели

Високо качество
Фирмата се стреми към непрекъснато усъвършенстване и подобряване на качеството, включително с използването на съвременни технологии.

Нови партньори
ЕТ "Дианжели" А. Ангелов е лоялен партньор и има за цел изграждането на множество ползотворни парньорства с фирми от страната и чужбина.

Нови машини
За фирма в областта на производството машините са двигателя на нейния прогрeс. Ето защо ние се стремим към постоянно подобряване на машинния парк и производство на повече собствени изделия.

Прочети повече